Subscripció al butlletí Breus

El Breus és un espai informatiu creat amb l'objectiu de fer arribar totes aquelles notícies que fan referència tant a les tasques realitzades per l'associació com a les relacionades amb la situació de la professió a nivell estatal.\n\nTotes les persones que ho vulguin es podran subscriure al breus per poder rebre aquesta informació i els col·legiats/des del COTOC quedaran automàticament subscrits.
Subscripció
Breus (català)

El Breus és un espai informatiu creat amb l'objectiu de fer arribar totes aquelles notícies que fan referència tant a les tasques realitzades pel col·legi com a les relacionades amb la situació de la professió a nivell estatal. Totes les persones que ho vulguin es podran subscriure al Breus per poder rebre aquesta informació i els col·legiats i col·legiades del COTOC quedaran automàticament subscrits.

Breus (castellano)

El Breus es un espacio informativo creado con el objetivo de hacer llegar todas aquellas noticias que hacen referencia tanto a las tareas realizadas por el Colegio como las relacionadas con la situación de la profesión a nivel estatal. Todas las personas que lo deseen podrán suscribirse al Breus para poder recibir esta información y los colegiados y colegiadas del COTOC quedarán automáticamente suscritos.


Comparteix

Segueix-nos a

banner colegiat mig

banner perfil to

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
Termes i Condicions

Atenció COTOC

L'horari d'atenció telefònica és dilluns de 16h a 20h i dimecres i divendres de 10h a 14h.
Telèfon: 93 008 56 78

Si vols venir a la seu presencialment, l'horari d'atenció és dilluns de 17 a 19h, dimecres de 12 a 14h i divendres de 10 a 12h.

logo wis 130x50