Presentació del Codi Deontològic del COTOC

El passat 29 de setembre va tenir lloc l’acte de presentació del Codi Deontològic del COTOC a la Casa Elizalde de Barcelona. Cal destacar la gran afluència de públic que va assistir a la celebració.

L’acte es va obrir de mà de la degana del COTOC, la Sra. Marta Gutierrez, qui va donar pas al Sr. Josep Barceló, Coordinador de la Taula Lletrada de l’Associació Intercol·legial.

El Sr. José Javier Ordóñez Echeverria, advocat, mediador i professor de dret a l’Institut Borja de Bioètica, que ha col·laborat en l’elaboració del Codi, va destacar, en la seva intervenció, la importància de la teràpia ocupacional en la nostra societat i la gran transcendència en l’elaboració del codideontològic.

A continuació, la Sra. Roser Massana, vocal de legislació i coordinadora de la comissió per la creació del codi deontològic, va explicar l’evolució de l’elaboració del codi des de l’any 2013, presentació molt enriquidora i clara del què va suposar tot el procés.

Per finalitzar, es va obrir un torn de paraula amb aportacions molt interessants per part dels assistents.

Com a cloenda final de l’acte, el públic va poder gaudir de música de piano en directe i un còctel. Espai informal on es va poder compartir, entre tots els assistents, sobre la teràpia ocupacional. 

Comparteix

Segueix-nos a

banner colegiat mig

banner perfil to

banner codi deontologic

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
Termes i Condicions

Atenció COTOC

L'horari d'atenció telefònica temporalment serà els dimarts i dijous de 17 a 19h.
Telèfon: 93 008 56 78

Si vols venir a la seu presencialment, l'horari d'atenció a la seu del COTOC canvia temporalment i serà els dimarts i dijous de 17h a 19h.

logo wis 130x50