Celebració del dia mundial de la TO de l’any 2016 del COTOC!

En motiu de la celebració del Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional el Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC), l’Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT) i la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya (UVIC_UCC) us convidem a l’acte “Experiències de Teràpia Ocupacional en infància” que es durà a terme el dissabte 29 d’octubre del 2016 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

És una activitat oberta dirigida a professionals, entitats i familiars que pretén oferir una oportunitat d’intercanvi d’experiències de terapeutes ocupacionals que treballen en l’àmbit de la infància, dins l'equip interdisciplinar d'un CDIAP, a l'escola, en diferents recursos hospitalaris així com en la coordinació amb diferents serveis del territori.

Inscripcions gratuïtes Per realitzar les inscripcions envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Data límit d’inscripció: 15 d’octubre de 2016

S’adjunta cartell amb tota la informació.

Comparteix

Segueix-nos a

banner colegiat mig

banner perfil to

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
Termes i Condicions

Atenció COTOC

L'horari d'atenció telefònica és dilluns de 16h a 20h i dimecres i divendres de 10h a 14h.
Telèfon: 93 008 56 78

Si vols venir a la seu presencialment, l'horari d'atenció és dilluns de 17 a 19h, dimecres de 12 a 14h i divendres de 10 a 12h.

logo wis 130x50